Sinds haar oprichting in 1958 is Adviesbureau Tielemans ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste en meest toonaangevende constructieve adviesbureaus van deze regio. Vanuit Eindhoven werken onze ingenieurs overal in Nederland met gerenommeerde nationale en internationale architecten aan innoverende en in het oog springende projecten.

Werken bij Adviesbureau Tielemans betekent in een ontwerpteam streven naar de hoogst haalbare combinatie van vorm, constructie en functie. Dit betekent ook het nauwlettend volgen van technologisch ontwikkelingen in ons vakgebied, zodat deze direct kunnen bijdragen aan het uiteindelijke resultaat.

VACATURES

Wij zijn momenteel op zoek naar afgestudeerde HTS/HBO/TU'ers, die ons team willen komen versterken als constructeur, projectleider of BIM-modelleur. Ook staan we open voor stagiaires op MBO/HBO/WO niveau.

BIM-Modelleur

Wij zijn momenteel op zoek naar jonge, gemotiveerde afgestudeerde HBO'ers/HTS'ers, die erg graag het vak van BIM-modelleur willen leren, maar ook naar BIM-modelleurs die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière.

Wij stellen daar uitdagend werk en natuurlijk een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover.

 

Projectleider

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van ingewikkelde bouwconstructies. Je geeft leiding aan dit proces en geeft beleidsadvies. Naast jouw uitmuntende constructieve vaardigheden dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en ben je gewend ontwerp- en uitvoeringsprocessen aan te sturen. Jij zorgt voor de realisatie van ons product op planning, met een goede kwaliteit en binnen budget. Je delegeert deels taken naar junior-constructeurs.

  • Gewenste vooropleiding: HTS / TU
  • Minimale werkervaring: 5 jaar, bij voorkeur 10 jaar.
  • Ervaring in een vergelijkbare functie is een must.
  • Maximaal Salaris Schaal L

    

Constructeur

Als constructeur ontwerp en bereken je (ingewikkelde) constructies. Je maakt ontwerpschetsen, ontwerp- en dimensioneringsberekeningen. Je overlegt zowel intern met de projectleider en modelleurs als extern met architecten, projectteamleden en aannemers. Je adviseert onze BIM-modelleurs en schrijft constructieve bestekteksten. Je maakt detailberekeningen en controleert werk van derden. Voor de projectleidersfuncties en BIM-modelleurfuncties; zie de andere links op de website. Voor deze functie gelden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Gewenste vooropleiding: HTS / TU
  • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.
  • Maximum Salaris Schaal K

Stagiair

Wij staan binnen Adviesbureau Tielemans altijd open voor stagiaires. Ben jij een gemotiveerde MBO/HBO/TU-student, informeer dan naar de mogelijkheden om binnen ons constructeursbureau met praktische vraagstukken aan de slag te gaan. Als stagiaire kun je zowel met BIM-modelleren of construeren in aanraking komen, afhankelijk van je interesses.

We zijn erkend leerbedrijf voor het MBO.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

INTERESSE?

Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan of wil je meer informatie, dan kun je je schriftelijk of telefonisch wenden tot:

Adviesbureau Tielemans B.V.
t.a.v. de heer L. Janssen
Insulindelaan 113,
5642 CV Eindhoven.
040 28 14 455
Ljanssen@tielemans.nl